Iskolába hívogat a Garay

Tisztelt Szülők!

Az OVISULI rendezvénysorozatunk 2021. január 29-én 17 órakor kezdődik.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, online formában fogjuk megtartani az első találkozásunkat a következő linken keresztül.

https://meet.google.com/bjc-ekxo-zjj

II. rendezvényünk 2021. február 26. – Forgószínpad (játékos foglalkozások)

III. rendezvényünk 2021. március 17. – Nyílt Nap

A későbbi rendezvények megtartása a járványügyi szabályok megtartásával szervezzük.

Mitől több a Garay?

Iskolánk a Fóti Garay János Általános Iskola – „A repülős iskola” évtizedek óta magas nevelési-oktatási színvonaláról ismert.

Tanáraink, tanulóink és szüleik rengeteg energiát, munkát, időt fektettek és fektetnek ennek az eredménynek az elérésébe és fenntartásába.

Számos nehézséget leküzdve állunk helyt a folyamatosan változó társadalmi, gazdasági és oktatási környezetben.

Nevelőtestületünk nyitott az új módszerek alkalmazására, magasan képzett pedagógusaink folyamatosan a legjobb megoldásokat keresik a minél eredményesebb nevelés-oktatás érdekében.

Az ERASMUS + európai együttműködés jegyében pedagógusaink nyelvi

és módszertani ismeretek bővítése mellett külföldi osztálypartneri kapcsolatokat hoznak létre az Unió számos országában.

Iskolánk profilja, hogy 5-8. évfolyamokon tagozaton tanulhatják tanítványaink az idegen nyelvet (angol vagy német), valamint a matematikát a 2020/2021. tanévtől felmenő rendszerben. Diákjaink eredményessége érdekében 1-4. évfolyamon tagozat előkészítő osztályokat indítunk.

Az idegen nyelvi előkészítős osztályainkban azt 1., 2., és 3. évfolyamon heti 2 idegen nyelvi órán, a 4. évfolyamon heti 3 idegen nyelvi órán, ötödik évfolyamtól heti 5 idegen nyelvi órán vesznek részt tanulóink. Célunk, hogy 8. évfolyam végére minél több tanuló tegye le az alapfokú C nyelvvizsgát, ezért az idegen nyelvet folyamatosan bontott csoportban (10-14 fő) tanítjuk.

A matematika tagozat-előkészítő osztályban alsó tagozaton heti 4 órában, míg felső tagozaton heti 5 órában tanulnak matematikát tagozatos diákjaink.

Célunk, hogy a 8. évfolyam végére minél több tanuló érje el a matematikai kompetencia magas fokát, a gyerekek tudása támogassa a sikeres középiskolai felvételi eredményt, ezért a matematikát nívócsoportos oktatással tesszük még eredményesebbé.

3. évfolyamtól minden osztályban tanítjuk az informatikát, amely biztonságos eligazodást biztosít a gyerekek számára digitális világunkban.

A tanulók és szüleik a beiratkozásnál választhatnak idegen nyelv (angol vagy német) illetve matematika tagozat-előkészítő osztályt a 2021/2022. tanévre vonatkozóan.

Beiratkozás: 2021. április 15. és 16.

Minden iskolába készülő gyermeket és szüleiket szeretettel várjuk a rendezvényekre, akár online szervezésben is.

Tóth Tamásné Rick Katalin

intézményvezető helyettes

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support