Szülői levél

Ikt. sz.:2020/4.

Kedves Szülők!

Nagy örömmel értesítjük önöket, hogy iskolánk a Határtalanul pályázaton nyert, így a hetedik évfolyam diákjai részt vehetnek egy négy napos kiránduláson Szlovákiában, A CIPSZEREK FÖLDJÉN, A FELVIDÉKEN címmel.

Előzetes felmérésen Önök vállalták, hogy gyermekük részt vesz a tanulmányi kiránduláson, melynek finanszírozását a pályázat 100%-ban támogatja. Diákonként 60.000Ft (szállás, étkezés, utazás). A pályázat nem támogatja az idegenvezetői díjat, valamint a budapesti indulásra vonatkozik az utazási költség, így az odajutási költséget is állni kell. Ezért 10.000Ft/fő költséget a szülői értekezletre kérem hozni.

A túra időpontja április 21-24.

Vannak bizonyos kötelezettségeink a pályázattal kapcsolatban melyeket meg kell tegyünk még az indulás előtt. Ezekkel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önöket:

 

  1. A gyermekek előkészítő órán vesznek részt.

Időpont: 2020. április 7. kedd

 

  1. Szülői értekezlet

Időpont: 2020. február 03. 17 óra

Helyszín: az iskola 1. számú terme

 

Kérjük a kedves szülőket, hogy ha lehetőségük van, adják meg e-mail címüket, hogy a legfrissebb információkat könnyebben át tudjuk küldeni önöknek.

 

Fót, 2020. január 7.               

Tóthné Rick Katalin

     projektvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support